TEKİRDAĞ / SÜLEYMANPAŞA - 75.Yıl Karacakılavuz Cumhuriyet Ortaokulu

OKUL GELİŞİM PLANI YIL SONU RAPORU...

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 75. YIL KARACAKILAVUZ CUMHURİYET ORTAOKULU

OKUL GELİŞİM PLANI SENE SONU DEĞERLENDİRME RAPORU

Her sınıf kendi düzeyinde ünite sonu kazanım değerlendirme çalışmaları yaparak öğrenme eksiklerini gidermeye yönelik ek çalışmalar yürütmüştür.

Kitap okuma saati uygulaması tüm sınıflarca yapılmış ve okulun internet sitesinde de saatleri öğrenci ile velilere duyurulmuştur.

Okul-aile iş birliğini geliştirmeye yönelik olarak öğrencilere hijyen  eğitimleri sınıf öğretmenleri ve İlçemiz Sağlık Müdürlüğünde görevli personel tarafından verilmiştir.

Okul bahçesinde yer alan spor ve oyun alanlarının bakımı yapılarak yeni oyun alanları oluşturulmuştur.

Öğrencilerimize uygulanan KTT ile ilgili gerekli bilgilendirmeler veli ve öğrencilere yapılarak sınava katılımları konusunda öğrenciler teşvik edilmiştir.

Öğrencilerin devamsızlık durumları hakkında veliler ile telefon aracılığıyla veya yüz yüze görüşmeler yapılmıştır.

Öğrencilerin velilerine sınıf öğretmenleri tarafından veli ziyaretleri gerçekleştirilmiştir.

Başarılı çalışmaları ile öne çıkan öğrenciler ve öğretmenler onure edilerek yürüttükleri çalışmalar okul web sitesinde ve sosyal medya hesaplarında paylaşılmıştır.

meb_iys_dosyalar/59/12/753885/dosyalar/2023_05/22093552_OKUL-GELISIM-PLANI-YIL-SONU-RAPORU.docx

Yayın: 22.05.2023 - Güncelleme: 22.05.2023 09:37 - Görüntülenme: 65